söndag 28 juli 2013

Sunnanå

Det blev några fina abborrar på den korta tur vi var ute i går. Ja fick inget men Christofer fick. Backa och Persson kom från sjötorp så vi avbröt fisket å följde med in i land där det blev grillning. 

lördag 27 juli 2013

Abborre

Ja och Christofer provar på lite abborre vid toppgrund. Har inte provat på att jigga dessa randiga jägare förut. Kul att se om de är på hugget. 

torsdag 25 juli 2013

Landskrona

Stack ner till Landskrona efter jobbet på tisdag för att fiska torsk på sundet på onsdag. 
Vi fiskade ca 4 timmar sen var vi nöjda, ja, brorsan och Niklas. Då hade vi fått 53 st torskar mellan 2-6 kg så vi beslöt oss för att bryta. Fisken ska ju tas hand om också. Bättre att ta en tur i höst igen.

lördag 20 juli 2013

Norge

Mera mms från sunnanåsportfiske. Denna gången är det Anders som drar stor fisk. Torsk på 24 kg ä ju inte så illa. Grattis till ett bra fiske önska vi som bara solar å badar/ Bull 1 & 2 med bihang.

fredag 19 juli 2013

Norge

Ett nytt mms från Norge. Vi har nyss kommit ut å Mikael drar till med en ny hälleflundra, denna va lite större vikt ca 15 kg.

Semester

Inte mycket fiske för min del på ett tag, bara semestra i båten. Men snart så är det dags igen. Sunnanåsportfiske är i Norge å drar fina fiskar. Torsk på 19 kg och denna hälleflundra drog Mikael, vikt 11 kg. De har några dagar kvar att fiska på så det kan komma upp några fler av de stora.

tisdag 2 juli 2013

Torsk.

Hej team sunnanåsportfiske har varit i Landskrona i tre dagar och fiskat torsk. Svårfiskat med mycket vind men vi hittade fisken dom två första dagarna nere vid Köpenhamn. Sista dagen var vi närmare när vi hittade torsken, var helt själva där och det var gott om fisk upp till 6 kg så vi fyllde våra baljor även sista dagen. Hade med oss mellan 50 till 90 kg torsk varje dag före rensning. Nu blir det att rigga om å komma ut på Vänern och dra några fina laxar/ öringar.
Med vänlig hälsning sunnanåsportfiske